Devops

Functieomschrijving

LegionellaDossier is het Nederlandse platform voor legionellapreventie - en we hebben JOU nodig om nog betere technologie te bouwen hiervoor! We zijn op zoek naar enthousiaste collega's die de willen knallen. Collega's die ervan houden om nieuwe dingen te proberen en een uitdaging niet uit de weg gaan. Voor onze doorontwikkeling en uitbreiding zijn we op zoek naar een Medior/Senior DevOps engineer om ons nog sneller te laten groeien met onze infrastructuur, developer experience en tech.

Onze grote uitdaging!

Onze partners op internationale wateren zijn bezig met hun papieren processen te vervangen met ons moderne SaaS Platform. Hiervoor werken wij natuurlijk aan features die deze internationale klanten aantrekken, als wel API's en ondersteunende tools om ons platform ook in het buitenland marktleider te maken… maar hier moeten we ook goed onze infrastructuur managen over een groeiende internationale schaal en complexer wordend platform.

Waar kom jij bij kijken?

We willen sneller groeien en meer gebouwen wereldwijd beveiligen - hiervoor is onze Tech Infra kritisch! Je zal bij ons Tech Team komen en werkt direct samen met collega developers, QA Engineer en onze Product Owner. Soms (vaak) kan je ook onze CEO Gert zien aankomen - vol energie en ideeën om ons product nog sterker de markt en de toekomst in te brengen!

You domein zal bestaan uit alle elementen die onze infrastructuur naar die toekomst brengen: Betere monitoring, CI/CD pipelines, Developer Experience en het meewerken aan ons platform om zo deze ook internationaal de marktleider te maken.

Onze technologie Infrastructuur

Onze applicaties zijn vooral geschreven in PHP en React en onze tech stack draait bijna geheel binnen het Google Cloud Platform, en daarbij met docker en kubernetes worden veel delen van ons systeem gemanaged. Dit verder uitrollen en beter schaalbaar maken is natuurlijk een key onderdeel van de rol.


Wat bieden we aan?

 • Echt impact maken met belangrijke projecten, werkend in een klein, slim en zeer sterk multidisciplinair team. Een unieke uitdaging bij een van Europa's leidende Compliance software bedrijven.
 • Je krijgt bij ons geen taken - maar uitdagingen! En daarmee de kans om deze te tackelen met alle steun - zo groei je sneller, leer je meer en komen de mooiste projecten tot leven!
 • Een unieke cultuur met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar, waar verantwoordelijkheid en vrijheid centraal staan.
 • Donderdag middag borrels.
 • Laptop naar keuze met de beste specs!
 • En natuurlijk een goed salaris!

Meer over LegionellaDossier

Legionelladossier (LD) gevestigd in Utrecht is het toonaangevende platform in Nederland voor legionellapreventie en compliance. Onze missie is om wereldwijd gebouwen veilig te maken en te laten voldoen aan wet- en regelgeving. Met 5 jaar aan ervaring en 17 van de slimste collega's (en we groeien door!) zijn we hard nieuwe (internationale) markten aan het veroveren.

We omarmen passie, nieuwsgierigheid en mede professionals die net als ons met veel verantwoordelijkheid en vrijheid te werk gaan om het maximale uit hun carrière te halen.

Overtuigd?

Ons legionelladossier recruitment proces is simpel met maar één doel: ervoor zorgen dat we beide zeker zijn dat we voor elkaar een goede keuze zijn voor vele jaren. Onze cultuur is daarom ook erg belangrijk voor ons en een match op dat vlak is cruciaal.

Wanneer we je sollicitatie ontvangen en onze eerste indruk positief is, zullen we binnen enkele werkdagen contact met jou opnemen om een goede kop koffie te drinken en je binnen te trekken.Functievereisten

Wat zoeken we?

 • Je hebt minimaal drie jaar recente en relevante ervaring als DevOps Engineer
 • Ervaring met Google Cloud Platform
 • Ervaring met Docker & Kubernetes
 • Ervaring met Linux
 • Ervaring met Infrastructuur voor SaaS platforms
 • Ervaring met opzetten CI/CD Pipelines voor Mobile is een Pré
 • Je bent in staat om de complexiteit van je werk goed in te schatten en begrijpt de meerwaarde van de en de impact van deze in zowel het product als de rest van de organisatie.
 • Je bent gedreven en wil resultaten behalen in een snel groeiende tech scaleUp
 • Je bent een teamspeler en werkt graag samen met collega's om onze doelen te bereiken.