React Native App Developer

Functieomschrijving

LegionellaDossier is het Nederlandse platform voor legionella preventie - en we hebben JOU nodig om nog betere technologie te bouwen hiervoor! We zijn op zoek naar enthousiaste collega's die de willen knallen. Collega's die ervan houden om nieuwe dingen te proberen en een uitdaging niet uit de weg gaan. Voor onze doorontwikkeling en uitbreiding zijn we op zoek naar een Medior/Senior React Native Developer om ons nog sneller te laten groeien met onze mobile apps!

Onze grote uitdaging!

Onze partners op internationale wateren zijn bezig met hun papieren processen te vervangen met ons moderne SaaS Platform. Hiervoor werken wij natuurlijk aan features die deze internationale klanten aantrekken, als wel API's en ondersteunende tools om ons platform ook in het buitenland marktleider te maken! 

Waar kom jij bij kijken?

We willen sneller groeien en meer gebouwen wereldwijd beveiligen - hiervoor is meer development capaciteit voor nodig! Je zal bij ons App Team komen en werkt direct samen met collega app developers, een QA Engineer en onze Product Owner.  Soms  (vaak) kan je ook onze CEO Gert zien aankomen - vol energie en ideeën om ons product nog sterker de markt en de toekomst in te brengen!

You domein zal bestaan uit alle elementen die onze apps technisch naar die toekomst brengen: Van het implementeren van nieuwe features, Itereren op bestaande functionaliteit, en UI aanpassingen! We willen alles natuurlijk super snel en deadlines zijn soms krap - maar daar hebben we een sterk team voor een gezonde balans in het leven! 

Onze technologie

Onze apps worden geschreven in React native, met ons gehele platform bestaande uit React en PHP. 

Wat bieden we aan?

 • Echt impact maken met belangrijke projecten, werkend in een klein, slim en zeer sterk multidisciplinair team. Een unieke uitdaging bij een van Europa's leidende Compliance software bedrijven.
 • Je krijgt bij ons geen taken - maar uitdagingen! En daarmee de kans om deze te tackelen met alle steun - zo groei je sneller, leer je meer en komen de mooiste projecten tot leven!
 • Een unieke cultuur met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar, waar verantwoordelijkheid en vrijheid centraal staan.
 • Donderdag middag borrels.
 • Laptop naar keuze met de beste specs!
 • En natuurlijk een goed salaris!

Meer over LegionellaDossier

Legionelladossier (LD) gevestigd in Utrecht is het toonaangevende platform in Nederland voor legionellapreventie en compliance. Onze missie is om wereldwijd gebouwen veilig te maken en te laten voldoen aan wet- en regelgeving. Met 5 jaar aan ervaring en 16 van de slimste collega's (en we groeien door!) zijn we hard nieuwe (internationale) markten aan het veroveren. We omarmen passie, nieuwsgierigheid en mede professionals die net als ons met veel verantwoordelijkheid en vrijheid te werk gaan om het maximale uit hun carrière te halen.

 

Overtuigd?

Ons legionelladossier recruitment proces is simpel met maar een doel: er voor zorgen dat we beide zeker zijn dat we voor elkaar een goede keuze zijn voor velen jaren. Onze cultuur is daarom ook erg belangrijk voor ons en een match op dat vlak is cruciaal. Wanneer we je sollicitatie ontvangen en onze eerste indruk positief is, zullen we binnen enkele werkdagen contact met jou opnemen om een goede kop koffie te drinken en je binnen te trekken.

 

Functievereisten

 • Je hebt minimaal drie jaar recente en relevante ervaring als App Developer.
 • Je bent vloeiend in React native voor IoS en Android.
 • Je bent comfortabel met moderne Javascript (ES2017+)
 • Je bent in staat om de complexiteit van je werk goed in te schatten en begrijpt de functionele meerwaarde van de functionaliteit en de impact van deze in zowel het product als de rest can de organisatie.
 • Je bent gedreven en wil resultaten behalen in een snelgroeiende tech scaleUp
 • Je bent een team speler en werkt graag samen met collegas om onze doelen te bereiken.