React Native App Developer

Functieomschrijving

LegionellaDossier is het Nederlandse platform voor legionellapreventie, en we hebben JOU nodig om nog betere technologie te bouwen! We zijn op zoek naar enthousiaste collega's die willen knallen. Collega's die ervan houden om nieuwe dingen te proberen en een uitdaging niet uit de weg gaan. Voor onze doorontwikkeling en uitbreiding zijn we op zoek naar een Medior/Senior React Native Developer om ons nog sneller te laten groeien met onze mobile apps!

Onze grote uitdaging!

Onze partners op internationale wateren zijn bezig hun papieren processen te vervangen door ons moderne SaaS-platform. Hiervoor werken wij natuurlijk aan features die deze internationale klanten aantrekken, zoals API's en ondersteunende tools om ons platform ook in het buitenland marktleider te maken!

Waar kom jij bij kijken?

We willen sneller groeien en meer gebouwen wereldwijd beveiligen, hiervoor is meer developmentcapaciteit nodig! Je zult bij ons app-team komen en werkt direct samen met collega app-developers, een QA Engineer en onze Product Owner. Geregeld zul je ook onze CEO Gert tegen het lijf lopen, vol energie en ideeën om ons product nog sterker de markt en de toekomst in te brengen!


Jouw domein zal bestaan uit alle elementen die onze apps technisch naar die toekomst brengen: van het implementeren van nieuwe features, itereren op bestaande functionaliteit, en UI-aanpassingen! We willen alles natuurlijk supersnel en deadlines zijn soms krap, maar aangezien we een sterk team hebben, is er genoeg ruimte voor een gezonde balans in het leven!

Onze technologie
Onze apps worden geschreven in React native, met ons gehele platform bestaande uit React en PHP.


Wat bieden we aan?

 • Echt impact maken met belangrijke projecten, werkend in een klein, slim en zeer sterk multidisciplinair team. Een unieke uitdaging bij een van Europa's leidende Compliance software bedrijven
 • Je krijgt bij ons geen taken maar uitdagingen! En daarmee de kans om deze te tackelen met alle steun: zo groei je sneller, leer je meer en komen de mooiste projecten tot leven
 • Een unieke cultuur met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar, waar verantwoordelijkheid en vrijheid centraal staan
 • Donderdag middag borrels.
 • Laptop naar keuze met de beste specs
 • En natuurlijk een goed salaris.

Meer over LegionellaDossier

Legionelladossier (LD), gevestigd in Utrecht, is het toonaangevende platform in Nederland voor legionellapreventie en -compliance. Onze missie is om wereldwijd gebouwen veilig te maken en te laten voldoen aan wet- en regelgeving. Met 5 jaar aan ervaring en 18 van de slimste collega's (en we groeien door!) zijn we hard nieuwe (internationale) markten aan het veroveren. We omarmen passie, nieuwsgierigheid en medeprofessionals die net als wij met veel verantwoordelijkheid en vrijheid te werk gaan om het maximale uit hun carrière te halen.

 

Overtuigd?

Ons recruitmentproces van LegionellaDossier is simpel, met maar één doel: ervoor zorgen dat we beide zeker zijn dat we voor elkaar een goede keuze zijn voor vele jaren. Onze cultuur is daarom ook erg belangrijk voor ons en een match op dat vlak is cruciaal. Wanneer we je sollicitatie ontvangen en onze eerste indruk positief is, zullen we binnen enkele werkdagen contact met jou opnemen om een kopje koffie te drinken en je binnen te verwelkomen.

 

Functievereisten

 • Je hebt minimaal drie jaar recente en relevante ervaring als App Developer.
 • Je bent vloeiend in React native voor IoS en Android.
 • Je bent comfortabel met moderne Javascript (ES2017+)
 • Je bent in staat om de complexiteit van je werk goed in te schatten en begrijpt de functionele meerwaarde van de functionaliteit en de impact van deze in zowel het product als de rest van de organisatie.
 • Je bent gedreven en wilt resultaten behalen in een snelgroeiende tech scaleUp
 • Je bent een teamspeler en werkt graag samen met collega's om onze doelen te bereiken.